Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Andeleverpaté med syltet rødbeter og karse




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grandelever
250grsmør
2stkegg
1sstomatpuré
1sssalt
1tspepper, nykvernet
1feddhvitløk

Pynt: Karse


Syltet rødbeter:

250grrødbeter
4dlvann
1dllagereddik
100grsukker
4stklaurbærblader


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Andeleverpaté med syltet rødbeter og karse med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier192,502 900,74362,59Kcal
Protein4,4867,518,44gram
Karbohydrat9,21138,7817,35gram
Kostfiber0,568,441,05gram
Fett15,18228,7428,59gram
Mettet fett9,24139,2417,40gram
Salt1,6324,523,07gram
Pris på oppskriftenKr 17,27Kr 260,24Kr 32,53.-
Hele oppskriften veier1 507 totalt1 507 pr porsj188 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Lever, tomatpuré, salt, pepper og hvitløk blendes og siktes for sener.
Eggene tilsettes og blendes i 5 sekunder. Smeltet smør tilsettes under blendning litt av gangen og presses gjennom en dørslag. Bakes i kokende vannbad ved 125°C i ca. 25 minutter. Settes på kjøl 1 døgn.

Syltet rødbeter:
Rødbetene skylles og kokes, til de er møre, ca. 35 minutter. Deretter legges de i kaldt vann, inntil de er kalde, og skrellen tas av. Rødbetene skjæres i skiver. Vann, lagereddik, sukker og laurbærblader kokes opp, og rødbetene tilsettes. Rødbetene lagres i minimum 3 døgn før servering.

Server som forrett
Server med Bisca Digestive Fullkorn

Mer info

Forfatter:
Kilde: Bisca
(Intern: 27518)
Tilberedningstid: 1 time + kjøl
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Pate
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.