Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Anderagu




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkvilllender
Ca 1,5ssmargarin eller smør
1stkløk
2tssalt
Ca 1,5krmpepper
0,5tstimian eller rosmarin
Ca 2,5stkeple, syrlige
1boks(er)sopp, 200 g, eller tilsvarende fersk
2dlhønsebuljong
1dlrødvin
2ssmaizena
1dlcréme fraiche
6porsjon(er)ris


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Anderagu med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier320,172 682,25Kcal
Protein10,2485,79gram
Karbohydrat6,2752,53gram
Kostfiber0,322,68gram
Fett28,01234,66gram
Mettet fett8,2168,78gram
Alkohol0,20 %
Salt0,453,75gram
Pris på oppskriftenKr 11,49Kr 96,26Kroner
Hele oppskriften veier5 027 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern innmaten fra fuglene. Skyll og tørk dem godt. Del dem i biter. Brunes i matfett i en stekegryte. Tilsett grovhakket løk mot slutten. Krydre med salt, pepper og timian. Tilsett eplebåter og sopp.

Hell i buljong og rødvin. Etterstek under lokk på svak varme i 45-60 minutter avhengig av fuglenes alder. Tilsett créme fraîche og jevn med maisenna utrørt i litt vann.

Serveres med ris, varm hodekålsalat med spinat og eventuelt rødvinsbrød (se egen oppskrift: Brød).

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7980)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.