Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Andesalat med villris. pecannøtter. druer og appelsindressing




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkandebryst
2,5dlvillris
4stkvårløk
2dlvindruer
0,5dlristet pekannøtt

Dressing:

1ssappelsin saft
2dlappelsinjuice
0,75dlsherryeddik
0,5tsbordsalt
1knivsoddpepper

Pynt:

8blad(er)rosensalat
4sspurre, frisk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Andesalat med villris. pecannøtter. druer og appelsindressing med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier129,21639,43Kcal
Protein12,6462,55gram
Karbohydrat8,0139,64gram
Kostfiber0,854,21gram
Fett4,9924,69gram
Mettet fett1,316,48gram
Salt0,341,71gram
Pris på oppskriftenKr 25,21Kr 124,76Kroner
Hele oppskriften veier1 980 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

-Forvarm ovnen til 230°C.
-Varm opp en stor slip-lett panne, til den er varm. Tilsett andebrystene og stek ved middels varme i 2 min. på hver side.
-Placér kjøttet i et ildfast fat og stek dem ferdige i 20 min. eller inntil de er gjennomstekt. Skjær kjøttet i strimler.
-Kok villris. Bland andekjøtt, ris, hakkede vårløk, halverede druer og hakkede pecannøtter i en stor skål.
-Dressing:
Bland revet appelsinfruktkjøtt samt resten av ingrediensene til dressingen i en liten skål. Rør godt rundt. Hell dressingen over salaten og vend det hele godt.
-Placér et salatblad på hver tallerken. Fordel andesalaten, dryss med finhakket purre og servér.
-TIP: Er der rester fra en andestek, kan kjøttet fra den (skåret i terninger) brukes i stedet for andebryst, og det kan brukes andre slags nøtter - for eksempelhasselnøtter eller pinjekjerner.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27645)
Tilberedningstid: 35 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.