Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Anretning med Kenguru filet




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stk filetkenguru filet
2stklime
Ca 75grhonning
Knust einerbær
Sesongens salat
Pinje kjerner
Olivenolje og balsamico eddik til dressing.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Anretning med Kenguru filet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier119,52105,82Kcal
Protein11,4410,13gram
Karbohydrat17,6915,66gram
Kostfiber0,780,69gram
Fett0,160,14gram
Mettet fett0,050,04gram
Salt0,050,05gram
Pris på oppskriftenKr 18,08Kr 16,01Kroner
Hele oppskriften veier354 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kenguru filet tørkes av og legges i marinade av lime saft og skal, honning og litt knust einerbær natten over.
Fileten tørkes av, brunes i smør, stekes i ovn i ca. 8-10 minutter ved 180-200 grader.
Fileten avkjøles, skjæres i tynne skiver og anrettes på sprø salat med ristede pinje kjerner og balsamico dressing. Serveres med brød og smør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 24518)
Kategori: Ovnsrett
Land: Australia

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.