Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ansjospesto




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
50gransjos
4feddhvitløk
4ssolivenolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ansjospesto med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier441,25467,73Kcal
Protein10,5811,21gram
Karbohydrat1,851,96gram
Kostfiber0,240,25gram
Fett43,4546,06gram
Mettet fett5,826,17gram
Salt0,120,13gram
Pris på oppskriftenKr 7,00Kr 7,42Kroner
Hele oppskriften veier106 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1 La laken renne fra og tørk ansjosen i papirhåndkle.
2 Rens og del hvitløken i mindre biter.
3 Ha ansjos og hvitløk over i en liten blander. Sett i gang maskinen og tilsett olivenolje dråpevis inntil all oljen er ispedd og mosen er passe tykk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 20385)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tapenade - olivenpuré 1.Tapenade - olivenpuré 1.
Denne retten har 409,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 41,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.