Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ansjossaus til bakt potet




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100gransjosfileter
3dlcrème fraîche
0,5dlfinhakket purreløk
0,5dlfinhakket løk
1tsansjoskraft
1dashNykvernet pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ansjossaus til bakt potet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier268,47297,46Kcal
Protein4,424,90gram
Karbohydrat5,205,76gram
Kostfiber0,290,32gram
Fett25,4928,24gram
Mettet fett14,8316,43gram
Salt1,591,77gram
Pris på oppskriftenKr 11,40Kr 12,63Kroner
Hele oppskriften veier443 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk ansjosfiletene og bland dem i crème fraîche. Tilsett løk, purreløk, ansjoskraft og pepper. Bland sausen godt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17363)
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.