Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Appelsin-pickles




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stkappelsiner
8dlepleeddik
900grsukker
1ssnellik med hoder fjernet
3stkkanelstenger


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Appelsin-pickles med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier152,564 082,51Kcal
Protein0,3810,17gram
Karbohydrat36,86986,37gram
Kostfiber1,3536,13gram
Fett0,102,68gram
Mettet fett0,020,54gram
Salt0,010,18gram
Pris på oppskriftenKr 4,32Kr 115,60Kroner
Hele oppskriften veier2 676 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask og skjær appelsinene i 5 mm tykke skiver. Ha dem i en kjele og dekk knapt med vann. Småkok forsiktig i ca 30 minutter til skallet mykner. Pass på at appelsinene ikke koker til en masse.

Ta opp appelsinene med hulløse.

Tilsett eddik, sukker og krydder i kokevannet og la det boblekoke i 10 minutter. Reduser deretter varmen.

Tilsett appelsinskivene og legg dem i varme, rene glass.

Kok saften til den begynner å tykne. Hell saften i glassene, la nellik følge med, men ikke kanel.

Press ned frukten med en skje slik at det ikke blir luftblærer. Fyll glassene helt fulle og sett på lokk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9473)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.