Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Appelsingjedde




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kggjedde
kjørvel
timian
5stknelliker, hele
2feddhvitløk, finhakket
4stksjalottløk, hakkes
0,5stklaurbærblad
1dlolivenolje
1dashsalt
hvit pepper
1dashsmør eller margarin til fatet
2dlhvitvin, tørr
2stkappelsiner
2sssmør eller margarin
2sshvetemel
salatblader


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Appelsingjedde med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier125,63705,07Kcal
Protein13,8377,62gram
Karbohydrat1,669,32gram
Kostfiber0,331,85gram
Fett6,3435,58gram
Mettet fett1,9811,11gram
Alkohol0,85 %
Salt0,150,86gram
Pris på oppskriftenKr 12,23Kr 68,64Kroner
Hele oppskriften veier2 245 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens, filetér og skyll fisken. Tørk den godt. Til marineringen dekkes bunnen i fatet med en blanding av kjørvel, timian, nellik, løk og knust laurbærblad. Legg filetene over. Krydre oljen med salt og pepper og hell den over filetene.

La filetene stå kaldt i marinaden et døgn, vend dem av og til.

Skrap av krydderet og legg filetene i et smurt, ildfast fat. Bland vin og saften av 1 appelsin, hell det over. Dekk fatet med aluminiumsfolie.

Sett fatet i ovnen ved 225 C i ca 20 minutter. Legg fiskefiletene på serveringsfatet og hold dem varme.

Sil opp sjyen i en kjele, lag en smør-melkule og jevn sjyen med denne. La sausen koke under omrøring ca 5 minutter.

Legg salatblader og appelsinbåter på fatet. Server sausen for seg.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11719)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus.Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus.
Denne retten har 165,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.