Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Appelsinpai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 2dlmalte valnøtter
2stkeggehviter
1,5dlsukker

Fyll:

2plate(r)gelatin
2ssvarmt vann
1pakkePhiladelfiaost
1dlkonsentrert appelsinjuice
3dlkremfløte

Pynt:

1plate(r)kokesjokolade
sukkerblomster


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Nøtter
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Appelsinpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier355,073 985,66498,21Kcal
Protein4,9155,116,89gram
Karbohydrat26,89301,8437,73gram
Kostfiber1,5717,622,20gram
Fett24,97280,2935,04gram
Mettet fett12,57141,1017,64gram
Salt0,242,650,33gram
Pris på oppskriftenKr 8,17Kr 91,71Kr 11,46.-
Hele oppskriften veier1 123 totalt1 123 pr porsj140 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Mal valnøttene og pisk eggehvitene til hardt skum. Tilsett sukker, litt om gangen, mens du hele tiden pisker. Valnøttene vendes i marengsmassen. Hell Massen i en rund bakekledt (24 cm). Stek kaken ved 175°C på nederste rille i ca. 20 minuter, eller til kaken blir gyllen.
Avkjøl kaken i formen på en rist.

Fyll:
Gelatinen legges i bløt i rikelig med vann. Ost og juice vispes til en jevn blanding. Fløten piskes stiv og blandes sammen med ostemassen. Kryst vannet ut av gelatinen og smelt den i varmt vann. Hell gelatinen i en tynn stråle i fyllet mens du hele tiden rører forsiktig. Hell fyllet over kakebunnen og sett kaldt i minst en time til fyllet har stivnet.

Pynt:
Sjokoladen smeltes i vannbad og strykes i et tykt lag på bakepapir. Når den er nesten stiv, kan den høvles med ostehøvel til ruller. Pynt kaken med sjokoladerullene og sukkerblomster. Kaken oppbevares kaldt til servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 100015)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Nektarinterter.Nektarinterter.
Denne retten har 288,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.