Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Appelsinsaft 1




Ingredienser

Essens:
appelsinskall
eddik (5%)

Saft:
til 1 kg farin
1 l vann
30 g sitronsyre
3 dl appelsinessens


Annonse


Fremgangsmåte:

Legg appelsinskall i vann ca. 1/2 døgn. Skjær fra det meste av det hvite, og skjær skallene i små biter. Ha dem i flasker, helst med vid hals. Fyll på eddik så det står over skallene.
Kork flaskene og la dem stå kjølig ca. 2 måneder.

Saft:
Kok sukkersaus av sukker og vann. Løs sitronsyren opp i den varme sausen. Avkjøl sausen helt. Sil appelsinessensen fra skallene og bland den i den kalde sukkersausen. Fyll saften i rene flasker og oppbevar den som annen saft.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19627)
Kategori: Saft
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.