Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Aprikoskompott



Aprikoskompott oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Aprikoser er søte og har en naturlig fin farge, denne kompotten kan brukes til ost eller som marmelade.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grtørket aprikos
4dleplemost
0,5stksitron, saften
2sssukker


Annonse


Næringsdeklarasjon for Aprikoskompott med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier145,09132,76Kcal
Protein1,521,39gram
Karbohydrat32,4829,72gram
Kostfiber3,333,05gram
Fett0,270,25gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,010,01gram
Pris på oppskriftenKr 5,31Kr 4,86Kroner
Hele oppskriften veier915 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kutt aprikosene i strimler.
Ha aprikosene i en kjele sammen med eplemost, sitronsaft og sukker. Kok ned til en tykk konsistens, ca. 15 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 32738)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessert

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Aprikoskompott.Aprikoskompott.
Denne retten har 145,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.