Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Aprikospai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3,75dlhvetemel
175grMargarin
1sssitronsaft
5ssvann, kaldt
1boks(er)aprikoser


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Aprikospai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier244,122 129,34532,33Kcal
Protein2,9825,996,50gram
Karbohydrat24,86216,8454,21gram
Kostfiber1,5813,783,45gram
Fett14,40125,6031,40gram
Mettet fett3,0226,346,59gram
Salt0,242,060,52gram
Pris på oppskriftenKr 2,84Kr 24,77Kr 6,19.-
Hele oppskriften veier872 totalt872 pr porsj218 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Smuldre smøret i det siktede hvetemelet, arbeid deigen lett sammen med vann og sitronsaft, og la den stå kjølig minst 1 time.

Kjevle ut en kvadratisk leiv, og dryss en anelse hvetemel over den.

Brett leiven i tre som en serviett, først fra den ene siden, så fra den andre.

La deigen hvile kjølig en stund, og gjenta så kjevling og bretting som over.

La deigen hvile kjølig minst 1 time.

Legg frukten i ildfast fat med litt av laken.

Kjevle ut deigen til en leiv som er like stor som formen. Legg den som lokk over frukten i formen og klem den godt til langs kanten.

Stek paien ved nederste ribbe ved 250 C de første 15 minuttene, skru deretter ovnen ned til ca 225 C de siste 20-25 minuttene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12526)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.