Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Aprikospai med havregryn




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200graprikoser, tørkede
40grhavregryn, ristet
25grmaisstivelse
45grsukker
100grsmør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Aprikospai med havregryn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier405,12415,25Kcal
Protein2,912,98gram
Karbohydrat48,7649,98gram
Kostfiber4,724,84gram
Fett21,0021,53gram
Mettet fett13,0313,36gram
Salt0,330,34gram
Pris på oppskriftenKr 6,11Kr 6,26Kroner
Hele oppskriften veier410 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bløtlegg aprikosene natten over i så lite vann som mulig og kok dem opp neste dag til møre. Sil det overflødige vannet av. (Kan brukes i desserter eller som drikke.)
Tilsett eventuelt litt sitron og legg aprikosene i en smurt ildfast form. Bland havregryn, maisstivelse og sukker i en bolle og smuldre smøret i. Fordel blandingen over aprikosene.
Stekes ved 220°C i ca. 20 minutter til paien har fått en gylden farve. Serveres med is eller vaniljesaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Helios
(Intern: 24911)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.