Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Aprikossaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkløk, hakkede
2feddhvitløk, presset
4ssolje
2stklaurbærblad
3sskarri (gjerne blanding av mild og sterk)
1boks(er)hermetiske aprikoser, finhakkede (uten jus)
0,75dleplemost eller jus
2dlhønsebuljong
2dlmatfløte
1begercreme fraiche
salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Aprikossaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier155,21381,71Kcal
Protein1,403,44gram
Karbohydrat7,3117,98gram
Kostfiber1,553,81gram
Fett13,0332,05gram
Mettet fett6,1115,03gram
Salt0,140,34gram
Pris på oppskriftenKr 4,87Kr 11,98Kroner
Hele oppskriften veier1 476 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fres løk og hvitløk i olje sammen med laurbærblad og karri i ca. 10 minutter på svak varme. Ha i resten av ingrediensene og kok sausen noen minutter. Avkjøl noe og kjør sausen glatt i en hurtigmikser. Sil sausen og ha den over i en kjele. Er sausen for tynn, jevnes den med litt maisenna utrørt i kaldt vann. Smak til med salt og pepper.
Passer til kylling.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 3569)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.