Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Asparges Tempura 1




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5pakketempuramix (Blue Dragon)
Ca 14stkgrønne asparges
6dlrapsolje til fritering
1,5tsflaksalt
balsamicoeddik (gjerne lagret)
50gr(rapsolje, mengden som tas opp av aspargesene og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-sesam


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Asparges Tempura 1 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier661,021 339,39Kcal
Protein0,571,15gram
Karbohydrat0,571,15gram
Kostfiber0,541,09gram
Fett72,82147,55gram
Mettet fett5,1010,33gram
Salt1,282,59gram
Pris på oppskriftenKr 9,74Kr 19,74Kroner
Hele oppskriften veier811 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Nyfritert asparges er best med det samme, som tiltygg til noe godt i glasset. Dryss på litt flaksalt og dypp i balsamico (eller soyasaus). Kjøp ferdig tempuramix, så er det fort gjort.
Bland tempuramixen som angitt på pakken. Skyll asparges og skjær bort et par cm nederst på stilkene.
Varm opp olje til 180 gr varme. Dypp asparges i tempurarøren og friter noen om gangen. Det tar 1 – 2 minutter, etter tykkelse. Ta opp med hullsleiv og la dem renne av seg på kjøkkenpapir.
Dryss på flaksalt.
Serveres straks med balsamico (eller soyasaus).

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 25956)
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.