Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Asparges og rekepai



Asparges og rekepai oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
En smakfull og litt annerledes pai som egner seg til et lett måltid, med overraskende god smak. Denne er kald og det kan og brukes ferdig paideig om en ønsker det.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Paiskall:

2,5dlhvetemel
100grsmør
2ssvann

Fyll:

0,5begercottage cheese
0,5begerlettrømme
0,5dlfinhakket fersk basilikum
8stksoltørkede tomater, finhakket
1bunt(er)grønn asparges
500grreker med skall eller
250grreker, renset
1stksalathode
150grkrepsehaler
1stksitron, i skiver
dill


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Asparges og rekepai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier128,922 630,61657,65Kcal
Protein11,73239,3559,84gram
Karbohydrat6,21126,7231,68gram
Kostfiber0,8617,554,39gram
Fett6,16125,6931,42gram
Mettet fett3,7776,9319,23gram
Salt0,8417,174,29gram
Pris på oppskriftenKr 11,22Kr 228,94Kr 57,24.-
Hele oppskriften veier2 041 totalt2 041 pr porsj510 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Paiform, ca. 24 cm i diameter I stekeovnen: 225 °C, ca. 15–20 minutter.

Bland alle ingrediensene til paibunnen i en food processor og kjør raskt til deigen samler seg. Ha deigen i plast og sett den kaldt ca. 30 minutter.
Trykk deigen ut i paiformen, godt opp langs kanten. Prikk skallet med en gaffel og stek det. Avkjøl paiskallet.
Bland sammen cottage cheese, rømme, basilikum og tomater. Legg dette i bunnen av paiskallet. Kok asparges knapt myke i lettsaltet vann og la den renne av.
Rens reker og legg reker, asparges, salatblader og krepsehaler vekselvis rundt oppi paien. Pynt med sitronskiver og frisk dill.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 14721)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Asparges og rekepai.Asparges og rekepai.
Denne retten har 128,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Morskas rekepai.Morskas rekepai.
Denne retten har 250,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Minipai med reker.Minipai med reker.
Denne retten har 266,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.