Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Aspargesraclette




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
12stkgrønne aspargesstilker
4tynn(e) skive(r)spekeskinke
4tykk(e) skive(r)ost eller ferdig revet ost, gjerne vellagret Norvegia eller Jarlsberg
1dlkremfløte eller matfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Aspargesraclette med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier187,85363,49Kcal
Protein9,5918,56gram
Karbohydrat1,673,23gram
Kostfiber0,981,90gram
Fett15,6530,28gram
Mettet fett9,9319,21gram
Salt0,951,84gram
Pris på oppskriftenKr 10,04Kr 19,43Kroner
Hele oppskriften veier387 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bryt av den nederste delen på aspargesstilkene. Kok aspargesen mør i lettsaltet vann tilsatt litt sukker, cirka fem minutter. Ta den opp og la den renne av. Del aspargesstilkene så de passer i lengden til de små pannene. Fordel asparges i pannene, legg en skinkeskive på toppen. Skjær osten i små terninger eller riv den grovt. Halvvisp fløten og bland inn osten. Fordel blandingen over asparges og skinke og gratiner det til ostemassen begynner å bli brun. Spis eventuelt kokte poteter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 16089)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.