Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Aspargesrisotto a la Provence



Aspargesrisotto a la Provence oppskrift.
Fotograf: Frukt.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 300grgrønn asparges
1stkfinsnittet løk
0,5stkpurreløk i strimler
100grbaconbiter
2stkgulrøtter i små terninger
2feddhvitløk, presset
60grparmesan, revet
400grmiddagsris (koketid 20-25 min)
buljong (bruk mengden som er angitt på pakken)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Aspargesrisotto a la Provence med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier180,34534,17Kcal
Protein6,5219,31gram
Karbohydrat27,7682,23gram
Kostfiber1,544,56gram
Fett4,4613,21gram
Mettet fett1,945,75gram
Salt0,330,98gram
Pris på oppskriftenKr 6,01Kr 17,80Kroner
Hele oppskriften veier1 185 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fres løk og bacon i en varm panne i litt smør. Ha i ris. La den bli blank. Tilsett buljong. Kok som angitt på pakken. Kutt av aspargestoppene og la de koke 1 minutt i buljongen før de tas opp. Kutt resten av stilken i tynne skiver og ha de i risottoen i siste kokeminutt sammen med gulrøttene, hvitløk og purren. Rør inn parmesanen når risen er ferdig kokt. Smak til med salt og pepper. Pynt med aspargestoppene. Pølserester eller rester av kyllingmiddag kan også godt brukes i denne risottoen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 446)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Aspargesrisotto a la Provence.Aspargesrisotto a la Provence.
Denne retten har 180,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.