Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Auberginesuppe med kongekrabbe



Auberginesuppe med kongekrabbe oppskrift.
Fotograf: Audun Aagre
Kongekrabbe er en fantastisk råvare som kan brukes i mange forskjellige retter. Prøv denne suppeoppskriften med kongekrabbe, aubergine og blåskjell.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grkongekrabbeben, rå
200grblåskjell

Suppe

1stkaubergine
2ssolivenolje
2stksjalottløk
1feddhvitløk
2dlmelk
2dlmatfløte
1sscrème fraîche
salt og pepper

Frikassé

200grkantareller
2sssmør
200grshitake
2tsestragon
1tsgressløk
salt og pepper
sitron


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Melk
Skalldyr
Spor-av-skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Auberginesuppe med kongekrabbe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier87,50436,82Kcal
Protein6,0430,15gram
Karbohydrat1,929,59gram
Kostfiber1,105,49gram
Fett5,9429,65gram
Mettet fett2,9814,88gram
Salt0,623,09gram
Pris på oppskriftenKr 11,84Kr 59,11Kroner
Hele oppskriften veier1 997 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Suppe
Skrell aubergine og skjær i terninger.
Surr aubergineterningene i olivenolje sammen med finhakket sjalottløk og hvitløk.
Tilsett melk, fløte og crème fraîche. Kok til aubergineterningene blir møre. Kjør suppen med en stavmikser til den skummer. Blir suppen for tykk kan du spe den med litt fløte.
Smakes til med salt, pepper og litt sitronsaft.

Frikassé
Ta kongekrabbekjøttet ut av beinene og del den opp i serveringsbiter. Stek krabbestykkene gylne i smør sammen med sopp.
Vend inn blåskjell sammen med urtene like før servering. Smak til med litt sitronsaft.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29253)
Tilberedningstid: 60 min
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Auberginesuppe med kongekrabbe.Auberginesuppe med kongekrabbe.
Denne retten har 87,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.