Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Avkokt makrell med rømme og agurksalat

Oppskriften har fått 3,8 poeng. 3,8 poeng (av max 6) i snitt fra 8 lesere
Oppskriften har hatt 8875 lesere! 8875 lesere

Ingredienser



Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Mat nyttig
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin



Fremgangsmåte:

Makrell skal ikke koke, bare trekke. Jeg bruker mye (1-3 ss pr liter) salt i vannet. Fisken trekkes i ca 10 minutter (du ser når fiskekjøttet blir hvitt).
Serveres med kokte poteter, seterrømme og agurksalat

Agurksalaten lager du slik:
Skjær tynne skiver av agurken med ostehøvel. Legg skivene i en skål og ha 3ss 7% eddik over Tøm på 1 dl vann
Ha på 2 ss sukker
Bland det godt og la det trekke en 1/2 time.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Paprikasyltet makrell hos oss.Les mer om Syltet makrell fra Sørlandet hos oss.Les mer om Hvitvinssyltet makrellfilet hos oss.