Avkokt makrell med rømme og agurksalat

Ingredienser



Fremgangsmåte:

Makrell skal ikke koke, bare trekke. Jeg bruker mye (1-3 ss pr liter) salt i vannet. Fisken trekkes i ca 10 minutter (du ser når fiskekjøttet blir hvitt).
Serveres med kokte poteter, seterrømme og agurksalat

Agurksalaten lager du slik:
Skjær tynne skiver av agurken med ostehøvel. Legg skivene i en skål og ha 3ss 7% eddik over Tøm på 1 dl vann
Ha på 2 ss sukker
Bland det godt og la det trekke en 1/2 time.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Mat nyttig
Oppskriften har hatt 9730 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,8 poeng totalt (av max 6) fra 8 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 1498)

Ekstra info

Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!