Avkokt makrell med rømme og agurksalat


Ingredienser




Fremgangsmåte:

Makrell skal ikke koke, bare trekke. Jeg bruker mye (1-3 ss pr liter) salt i vannet. Fisken trekkes i ca 10 minutter (du ser når fiskekjøttet blir hvitt).
Serveres med kokte poteter, seterrømme og agurksalat

Agurksalaten lager du slik:
Skjær tynne skiver av agurken med ostehøvel. Legg skivene i en skål og ha 3ss 7% eddik over Tøm på 1 dl vann
Ha på 2 ss sukker
Bland det godt og la det trekke en 1/2 time.


Annonse:

Tjenester og info



Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Mat nyttig
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 1498)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!