Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Avkokt makrell med rømme og agurksalat

Oppskriften har fått 3,8 poeng. 3,8 poeng (av max 6) i snitt fra 8 lesere
Oppskriften har hatt 8666 lesere! 8666 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:

Ingredienser



Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Mat nyttig
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin


Fremgangsmåte:

Makrell skal ikke koke, bare trekke. Jeg bruker mye (1-3 ss pr liter) salt i vannet. Fisken trekkes i ca 10 minutter (du ser når fiskekjøttet blir hvitt).
Serveres med kokte poteter, seterrømme og agurksalat

Agurksalaten lager du slik:
Skjær tynne skiver av agurken med ostehøvel. Legg skivene i en skål og ha 3ss 7% eddik over Tøm på 1 dl vann
Ha på 2 ss sukker
Bland det godt og la det trekke en 1/2 time.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Syltet makrell fra Sørlandet hos oss.Les mer om Paprikasyltet makrell hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:1498



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen