Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Avocado-dip med sprø grønnsaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkavocadoer, modne
1stksitron, saften
225grmager kremost
2feddhvitløk
Ca 1,5dråpe(r)tabasco
1dashsalt
1dashpepper
4stkgulrøtter
4stang(stenger)stangselleri
225grblomkål
100grsjampinjonger, friske små


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Avocado-dip med sprø grønnsaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier72,99198,78Kcal
Protein2,075,64gram
Karbohydrat3,118,47gram
Kostfiber2,065,61gram
Fett5,3514,57gram
Mettet fett1,885,12gram
Salt0,120,32gram
Pris på oppskriftenKr 5,11Kr 13,92Kroner
Hele oppskriften veier1 362 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del avocadoene og ta ut stenene.

Grav avocadokjøttet ut med en teskje og ha det i en bolle. Mos det med gaffel og drypp litt av sitronsaften over, så mosen ikke misfarges.

Skrell og knus hvitløksfeddene. Mos kremosten og bland den og hvitløken i avocadomosen. Visp dipsausen glatt og smak den til med tabasco, salt og pepper.

Hell sausen i en serveringsbolle, dekk den med folie og la den stå i kjøleskapet til den skal serveres (men ikke lenger enn 2 timer).

Like før servering: Skrap gulrøttene og skjær dem i tynne staver. Trim sellerien, børst stilkene under rennende kaldt vann og skjær dem i tynne staver. Skyll blomkålen og del den i små buketter. Tørk av sjampinjongene og vend dem i resten av sitronsaften.

Ved servering settes bollen med dip-saus midt på et stort serveringsfat, og grønnsakene legges i grupper omkring bollen. Server straks slik at avocadoen i dip-sausen ikke misfarges.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9685)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Snacks
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bakte gresskarstaver med hvitløk.Bakte gresskarstaver med hvitløk.
Denne retten har 59,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marinerte oliven som snacks.Marinerte oliven som snacks.
Denne retten har 462,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 49,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grønnsakschips.Grønnsakschips.
Denne retten har 465,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 48,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kaninsnacks.Kaninsnacks.
Denne retten har 49,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.