Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bær i champagnegelé




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grjordbær, friske
100grbringebær, friske
100grblåbær
100grbjørnebær
4blad(er)gelatin
8dlchampagne

Pynt:

4blad(er)mynte, frisk


Annonse


Næringsdeklarasjon for Bær i champagnegelé med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier64,67195,30Kcal
Protein0,832,51gram
Karbohydrat2,798,43gram
Kostfiber1,374,14gram
Fett0,170,51gram
Mettet fett0,000,00gram
Alkohol6,56 %
Salt0,010,03gram
Pris på oppskriftenKr 25,91Kr 78,25Kroner
Hele oppskriften veier1 208 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask alle bærene og legg dem i en skål.
Legg gelatin i kaldt vann til det er bløtt opp (ca. 2 min.).
Varm 1/4 av champagnen i en gryte og bland gelatin i. Hell resten av champagnen i gryten og hell grytens innhold i bærskålen. Den settes på kjøl i 2 timer.
Dypp skålen i varmt vann for å få massen ut. Pynt med mynte.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27326)
Tilberedningstid: 30 min + kjøling
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Champagnegelé.Champagnegelé.
Denne retten har 54,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Champagnesorbet til nyttårsaften.Champagnesorbet til nyttårsaften.
Denne retten har 187,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.