Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bærkake i langpanne



Bærkake i langpanne oppskrift.
Fotograf: Gladimat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5dlhvetemel
2tsbakepulver
1ssvaniljesukker
1,5dlDansukker Demerarasukker
3stkegg
100grsmør eller margarin, romtemperert
400grPhiladelphia-ost, naturell
2pose(r)vaniljesaus for koking
2,5dlkremfløte
1dlDansukker Sukker
1literrensede bær

Pynt

Friske bær
Dansukker Melis


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Bærkake i langpanne med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier244,175 041,67201,67Kcal
Protein4,2687,963,52gram
Karbohydrat23,94494,3219,77gram
Kostfiber1,7435,931,44gram
Fett14,21293,4111,74gram
Mettet fett8,54176,347,05gram
Salt0,418,540,34gram
Pris på oppskriftenKr 9,10Kr 187,90Kr 7,52.-
Hele oppskriften veier2 065 totalt2 065 pr porsj83 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 25 stykker

Dekk en liten langpanne, ca. 25 x 35 cm, med bakepapir. Bland hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og råsukker i en bolle. Tilsett matfett og egg, og arbeid sammen til en deig. Legg deigen i en plastpose og la den hvile i kjøleskapet i 30 minutter.
Trykk ut deigen på bakepapiret i langpannen. Forstekes midt i ovnen ved 175 °C i 15 minutter.

Imens blandes osten og vaniljesauspulveret. Kremfløten og sukkeret vispes stivt og vendes ned i osteblandingen.

Ta ut den forstekte bunnen og bre over ostekremen. Strø over bærene. Stek i 25 minutter til. Avkjøl. Skjær kaken i ruter. Sikt over litt melis før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 26594)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sjokorulade med variasjon.Sjokorulade med variasjon.
Denne retten har 348,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dronningens søte hemmelighet.Dronningens søte hemmelighet.
Denne retten har 311,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bærkake i liten langpanne.Bærkake i liten langpanne.
Denne retten har 338,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 39,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bærkake i langpanne.Bærkake i langpanne.
Denne retten har 244,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Charlotte russe 2.Charlotte russe 2.
Denne retten har 236,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.