Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bøkling i fat med eple




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6stk storbøklinger, store
1dashsmør eller margarin til fatet
2stkepler
2stkmiddelsstore kokte, kalde poteter
3sssylteagurk, hakket
2ssmajones
2ssketchup
2stkeggehviter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk
Spor-av-selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bøkling i fat med eple med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier160,36506,02Kcal
Protein11,3535,81gram
Karbohydrat5,6417,80gram
Kostfiber0,752,37gram
Fett10,1031,87gram
Mettet fett2,517,92gram
Salt1,233,87gram
Pris på oppskriftenKr 7,73Kr 24,39Kroner
Hele oppskriften veier1 262 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens bøkling og legg den i et smurt ildfast fat.

Skrell epler og hakk dem og potetene. Bland det med agurken. Legg hakket over bøklingen.

Bland majones og ketchup. Stivpisk eggehvitene og vend dem ned i majones- ketchupblandingen.

Legg denne luftige røren over bøklingen i fatet. Stek ved 225 C i ca 20 minutter eller til retten har fått en fin gyllenbrun farge.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12617)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.