Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bøklingform med eggestand




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grbøkling, 6-8 stk
1stkløk eller 1 liten purre
3stkegg
3dlmelk
0,5tssalt
kryddergrønt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bøklingform med eggestand med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier141,31414,08Kcal
Protein13,5539,71gram
Karbohydrat1,694,95gram
Kostfiber0,170,50gram
Fett8,8926,05gram
Mettet fett2,958,64gram
Salt1,454,24gram
Pris på oppskriftenKr 7,89Kr 23,12Kroner
Hele oppskriften veier1 172 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Forvarm stekeovnen til 175 C. Rens og fileter bøklingen, fjern alle småben. Skrell og hakk løken eller snitt og skyll purren og skjær den i tynne skiver. Legg fileter og løk lagvis i en smurt ildfast form.

Visp sammen egg, melk og salt. Hell eggestanden over bøklingen. Stek den midt i ovnen til eggestanden har stivnet, 20-30 minutter ved 175 C. Klipp rikelig med grønt over.

Server tomater og eventuelt en grønn salat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11948)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.