Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bønnepostei




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlhvite eller svarte bønner
2sstomatpuré
1sssoyasaus
1ssfersk persille
1tssitronsaft
1tspaprikapulver
1feddhvitløkfedd, presset


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bønnepostei med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier245,49130,23Kcal
Protein17,839,46gram
Karbohydrat36,0019,10gram
Kostfiber11,626,16gram
Fett0,770,41gram
Mettet fett0,170,09gram
Salt1,460,77gram
Pris på oppskriftenKr 5,89Kr 3,12Kroner
Hele oppskriften veier212 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg bønnene i bløt natten i forveien. Kok dem til de blir myke, ca 40 minutter.

Hell av vannet, mal sammen bønnene og tilsett krydrene.

Posteien kan serveres ved siden av salat, eller brukes som pålegg.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5946)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pålegg
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.