Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Bacalao

Oppskriften har fått 4 poeng. 4 poeng (av max 6) i snitt fra 5 lesere
Oppskriften har hatt 11529 lesere! 11529 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1kgklippfisk
1kgpoteter
0,5kgløk
Ca 2dltomatpure'
1boks(er)pimientos/ferske røde paprika
2stkspanske pepper
1knivsoddCayennepepper
3dlolje
1dlvann
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse




Bacalao.

Fremgangsmåte:

Vann ut klippfisken minst ett døgn. Bytt vann flere ganger. Skjær den utbløtte fisken i passe serveringsstykker. Skrell løk og poteter og skjær dem i tynne skiver. Legg poteter; fisk, løk og strimler av pimientos/paprika lagvis i en gryte.
Strø kajennepepper over hvert lag pimientos. Rør tomatpureen ut i vannet, bland den med oljen og væsken fra pimientosboksen. Kok 1 1/2 time over meget svak varme. Ikke rør i retten, men rist av og til I gryten.

Ikke krydre for mye før bacalaoen har "satt seg". Smak på den etter en times tid om den kan tåle mer pepper.
Erfarne bacalaospisere liker styrken så de svetter.
Spisere i tilvenningsfasen bør behandles med mindre pepper.
Server flattbrød eller annet brød til.
Eventuelle rester spises kalde som nattmat.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 151,71938,8446,9 %
Fett: 9,0756,13 gr80,2 %Fett53,8 %
Protein: 10,2763,55 gr127,1 %Protein27,07 %
Karbo: 6,7341,65 gr13,9 %Karbo17,74 %
Fiber: 1,046,44 gr21,5 %Fiber1,37 %
Mettet fett: 0,010,06 gr0,3 %
Salt: 4,3827,08 gr541,7 %
Hele oppskriften veier 3094,2 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.6,08 .-
Pris 5 porsjonerKr. 188,13 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 37,63.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Bacalao med pasta penne hos oss.Les mer om Bacalao til påske hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:1488



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser