Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Bacalao

Oppskriften har fått 4 poeng. 4 poeng (av max 6) i snitt fra 5 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 6,08 Kcal: 151,71 Fett: 9,07 gr Protein: 10,27 gr Karbo: 6,73 gr
Mettet fett: 0,01 gr Kostfiber: 1,04 gr Salt av natrium: 4,38 gr
Oppskriften har hatt 11261 lesere! 11261 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1kgklippfisk
1kgpoteter
0,5kgløk
Ca 2dltomatpure'
1boks(er)pimientos/ferske røde paprika
2stkspanske pepper
1knivsoddCayennepepper
3dlolje
1dlvann
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater17,74 prosent
Protein27,07 prosent
Fett53,8 prosent
Kostfiber1,37 prosent

Totalpris for 5 porsjoner

Kr 188,13

Pris pr porsjon

Kr 37,63
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse




Bacalao.

Fremgangsmåte:

Vann ut klippfisken minst ett døgn. Bytt vann flere ganger. Skjær den utbløtte fisken i passe serveringsstykker. Skrell løk og poteter og skjær dem i tynne skiver. Legg poteter; fisk, løk og strimler av pimientos/paprika lagvis i en gryte.
Strø kajennepepper over hvert lag pimientos. Rør tomatpureen ut i vannet, bland den med oljen og væsken fra pimientosboksen. Kok 1 1/2 time over meget svak varme. Ikke rør i retten, men rist av og til I gryten.

Ikke krydre for mye før bacalaoen har "satt seg". Smak på den etter en times tid om den kan tåle mer pepper.
Erfarne bacalaospisere liker styrken så de svetter.
Spisere i tilvenningsfasen bør behandles med mindre pepper.
Server flattbrød eller annet brød til.
Eventuelle rester spises kalde som nattmat.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Bacalao a la Vizcaina hos oss.Les mer om Norsk Bacalaogryte hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:1488



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen