Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bacalao á la Andersen




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grutvannet renskåret klippfisk(ca 500 g ikke utvannet klippfisk uten skinn og ben)
Ca 7,5stkpoteter
2stkløk
2dlolivenolje
1boks(er)tomater
1boks(er)flådde paprika
2sstomatpuré
Ca 0,25stkfinhakket rød chili(evt. 1 krm. - 1/4 ts kajennepepper )


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bacalao á la Andersen med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier149,05967,06Kcal
Protein12,6782,20gram
Karbohydrat6,8944,70gram
Kostfiber0,986,36gram
Fett7,6549,63gram
Mettet fett1,036,68gram
Salt0,100,67gram
Pris på oppskriftenKr 6,80Kr 44,12Kroner
Hele oppskriften veier2 595 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vann ut fisken i 2 døgn. Skift vann flere ganger. Fjern ev skinn og ben. Tørk den godt i kjøkkenpapir. Rens og skjær poteter og løk i skiver.

Varm olje og legg lagvis fisk, poteter, løk, hermetiske tomater blandet med tomatpuré, flådde paprika i strimler og krydder. Kok opp og la retten trekke under lokk på svak varme til potetene og fisken er møre, ca. 1 time. Pass på at retten ikke svir seg i bunnen. Ikke rør, men «rist» på kokekaret en gang i mellom.

Bacalao kan også tilberedes i stekeovn i ildfast gryte med lokk ved 200 gr i ca 2 timer. Flatbrød og sorte oliven smaker godt ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 24211)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Stoccafisso alla provenzale.Stoccafisso alla provenzale.
Denne retten har 138,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tørrfiskgryte med pesto.Tørrfiskgryte med pesto.
Denne retten har 162,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bacalao a la fru Berg.Bacalao a la fru Berg.
Denne retten har 153,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,59 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tørrfisk à la Vicentina.Tørrfisk à la Vicentina.
Denne retten har 140,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,79.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.