Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bacalao D´Tonho




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Løkkompott:

Ca 2,5dlolivenolje
3feddhvitløk, hakket
Ca 4,5skive(r)spekeskinke, hakket
1stklaurbærblad
2stk storløk, finsnittet
1tspaprikapulver
litt salt og pepper
Ca 0,5dlhvitvinseddik

Fisk:

400grutvannet klippfisk, 2 stykker
hvetemel
1stkegg
soyaolje
300grtynne skiver rå poteter

Kål med hvitløk:

0,5dlolivenolje
3feddhvitløk, hakket
forvellet hodekål
salt og pepper
hvitvinseddik


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bacalao D´Tonho med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier254,361 835,77Kcal
Protein13,2595,63gram
Karbohydrat4,5732,98gram
Kostfiber0,825,92gram
Fett20,16145,50gram
Mettet fett2,9821,51gram
Salt0,412,99gram
Pris på oppskriftenKr 8,76Kr 63,22Kroner
Hele oppskriften veier1 443 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Løkkompott:

La hakket hvitløk, hakket spekeskinke og laurbærblad uten stilk og bladspiss surre et par sekunder i olivenoljen. Tilsett den finsnittede løken, paprikapulveret, litt salt og pepper, og la det surre til løken er blank. Hell i ½ - 1 dl hvitvinseddik. La løkpannen stå tilside og godgjøre seg på svak varme til fisken er ferdig.
Skinnet skal sitte på fisken. Vend fiskestykkene i mel, derpå i sammenvispet egg, og stek fisken i soyaolje på svak til middels varme til den er halvstekt.
Skyll og tørk potetskivene og legg dem i stekepannen sammen med fisken.
Stek retten videre noen minutter. Legg fiskestykkene over i løkblandingen og la potetene steke videre til de er gyllenbrune og sprø. Legg dem over i et dørslag for å renne godt av. Dryss på litt salt.
Lag i stand kålen.

Kål med hvitløk:

La den hakkede hvitløken surre noen sekunder i olivenoljen. Fyll opp stekepannen med forvellet, godt avrent kål, delt i mindre biter.
Snu og vend på kålen til den blir gjennomvarm. Smak til med salt, pepper og hvitvinseddik. Legg et fiskestykke på hver tallerken, med friterte poteter og hvitløkkål på hver sin side. Øs løkblandingen over. Dryss hakket, kokt egg og hakket persille på toppen. Pynt med oliven.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Annies Gjestekro
(Intern: 16018)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Klippfisk i langpanne.Klippfisk i langpanne.
Denne retten har 127,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Parmesanpanert klippfisk med chorizo og sennepssaus.Parmesanpanert klippfisk med chorizo og senne.
Denne retten har 208,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy.Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy.
Denne retten har 205,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Polentapanert klippfisk.Polentapanert klippfisk.
Denne retten har 103,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt klippfisk med rom.Stekt klippfisk med rom.
Denne retten har 114,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfisk med råstekte poteter.Klippfisk med råstekte poteter.
Denne retten har 119,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bolinhos med tørrfisk.Bolinhos med tørrfisk.
Denne retten har 176,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Urtepanert klippfisk.Urtepanert klippfisk.
Denne retten har 97,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Omelett med klippfisk.Omelett med klippfisk.
Denne retten har 198 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt bacalao på portugisisk.Stekt bacalao på portugisisk.
Denne retten har 151,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfisk med asparges.Klippfisk med asparges.
Denne retten har 130,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brandad av saltfisk/klippfisk.Brandad av saltfisk/klippfisk.
Denne retten har 135,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfisk med ketchup.Klippfisk med ketchup.
Denne retten har 127,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfisk fra Norge tilberedt på portugisisk.Klippfisk fra Norge tilberedt på portugisisk.
Denne retten har 127 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Risrett med klippfisk, fra Arlecchino.Risrett med klippfisk, fra Arlecchino.
Denne retten har 180,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.