Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Baconstekt torsk. jordskokkskum og eple/løk ragu



Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk ragu oppskrift.
Fotograf: Gilde

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grtorskefilet, skinn og beinfri
8skive(r)Gilde Stjernebacon

Jordskokkskum:

200grjordskokk
1stksjalottløk
1,5dlfløte
2dlmelk
1dlkyllingbuljong
50grusaltet smør

Eple/løk ragu:

2stkgul løk
2stkgrønne epler
1dlsolsikkeolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Baconstekt torsk. jordskokkskum og eple/løk ragu med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier174,82815,49Kcal
Protein6,4229,95gram
Karbohydrat4,2419,78gram
Kostfiber0,843,92gram
Fett14,5067,64gram
Mettet fett5,6226,22gram
Salt1,476,85gram
Pris på oppskriftenKr 6,82Kr 31,81Kroner
Hele oppskriften veier1 866 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær torskefileten i stykker à 100 gr. Legg bacon på den ene siden av fisken og rull sammen. Stekes på baconsiden i varm stekepanne med solsikkeolje. Bakes deretter i ovnen på 150 grader (til en kjernetemperatur på 42 grader).

Jordskokkene skrelles og deles opp i terninger. Fres deretter jordskokker og sjalottløk raskt i en kjele. Hell på fløte, melk og kyllingbuljong. La det koke til jordskokkene er møre. Miks suppen med en stavmikser. Siles gjennom i en fil sil. Miks til slutt inn smøret med stavmikser og smak til med salt og pepper.

Løken kuttes i tynne strimler. Freses i solsikkeolje til den er myk.
Riv skrelte epler på rivjern og tilsett i pannen. Når eplene er i, må det ikke koke! Smak til med salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gilde
(Intern: 24578)
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk ragu.Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk r.
Denne retten har 174,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Torskerullade med skalldyrfyll.Torskerullade med skalldyrfyll.
Denne retten har 86,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sprøstekte torsketunger på toast.Sprøstekte torsketunger på toast.
Denne retten har 210,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spekeskinke.Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spek.
Denne retten har 199,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.