Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bagna Cauda




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6stk filethermetiske ansjosfileter i olje
3feddhvitløk, hakket
1dashsalt
4ssolivenolje
6sssmør
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bagna Cauda med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier622,741 645,28Kcal
Protein3,439,06gram
Karbohydrat3,629,56gram
Kostfiber0,090,24gram
Fett66,04174,48gram
Mettet fett33,1187,48gram
Salt2,677,06gram
Pris på oppskriftenKr 10,61Kr 28,03Kroner
Hele oppskriften veier264 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

( ca 2 ½ dl)

Knus ansjosfileter og hvitløk i morter til en masse. Drysser du litt salt over hvitløken, går det lettere.

Varm olje og smør i en liten kjele og tilsett ansjos- og hvitløkblandingen. Rør godt sammen.

Tilsett pepper og ha sausen over i en ildfast bolle eller en fonduekjele. Serveres varm til rå grønnsaker eller italienske brødpinner, som dyppes i sausen.

Hvis mulig, hold sausen varm over en spritflamme.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7496)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tapenade - olivenpuré 1.Tapenade - olivenpuré 1.
Denne retten har 409,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 41,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.