Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Baguetter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dllunkent vann
15grgjær
2tssalt
4ssolje
Ca 400grhvetemel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Baguetter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier235,631 821,42910,71Kcal
Protein6,0646,8423,42gram
Karbohydrat37,24287,87143,93gram
Kostfiber1,9214,847,42gram
Fett6,5150,3225,16gram
Mettet fett0,110,850,43gram
Salt1,7813,786,89gram
Pris på oppskriftenKr 0,90Kr 6,96Kr 3,48.-
Hele oppskriften veier773 totalt773 pr porsj387 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 2 brød

Rør sammen alt med ca halvparten av melet.
Tilsett gradvis resten av melet når deigen blir seig. Og elt ferdig.
La deigen hvile i ca 20-25 minutter
Ta deigen opp på bakebordet og trill ut i 2 emner
Trill hvert emne til en baguette, og la de stå til etterheving i ca 1 time.

Pensle brødene med pisket egg og lag noen dype kutt i hvert Stek med 250 grader i ca 20 minutter

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 41879425)
Kategori: Brød
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.