Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Baguetter glutenfrie




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6dlvann
50grgjær
2tsfiber Husk
200grsmør romvarmt
3tssalt
1kgfinax glutenfri melemix
2,5dlpotetmel
1stkegg til pensling


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Baguetter glutenfrie med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier273,805 761,961 440,49Kcal
Protein2,0843,7710,94gram
Karbohydrat46,44977,30244,33gram
Kostfiber2,3349,0312,26gram
Fett8,34175,5143,88gram
Mettet fett5,36112,8028,20gram
Salt1,1323,695,92gram
Pris på oppskriftenKr 3,33Kr 70,08Kr 17,52.-
Hele oppskriften veier2 104 totalt2 104 pr porsj526 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stk

1. Smuldre gjæren i en bakebolle og tilsett lunkent vann. 2. Tilsett Finax Psyllium og rør til gjæren er oppløst. La trekke i ca 10 minutter. 3. Hell i olje, salt og rør. Deretter tilsettes resten av ingrediensene. Elt deigen med maskin i ca 5 minutter og deretter la deigen hvile i bollen 10 minutter. 4. Slå ut deigen på bakstefjøla som meles med melmix. Del deigen i fire jevnstore stykker. 5. Form biter av deigen til baguetter og plasser på plate med bakepapir. La etterheve, dekket med fuktig håndkle eller plastfolie i 45 minutter. 6. Forvarm ovnen til 250 º og plassere en skål med vann på bunnen. 7. Dusj lett det gjærede brødet med vann og lage noen diagonale kutt på hvert brød med en skarp kniv. Stekes i midten av ovnen i ca 10 minutter. 8. Fjern vannskålen og redusere temperaturen til 200 º. La steke ytterligere 10 minutter. 9. Ta ut brødene og la de avkjøles på rist uten håndkle.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Finax
(Intern: 3328)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Brød
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Polarbrød med fiberfin.Polarbrød med fiberfin.
Denne retten har 253,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie rundstykker.Glutenfrie rundstykker.
Denne retten har 234,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brød med Jyttemjøl Teff & Original.Brød med Jyttemjøl Teff & Original.
Denne retten har 166,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfritt brød uten gjær.Glutenfritt brød uten gjær.
Denne retten har 115,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Teff brød - glutenfritt.Teff brød - glutenfritt.
Denne retten har 168,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.