Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bakerens gigantiske pikniksmørbrød



Bakerens gigantiske pikniksmørbrød oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
7dlskummet melk
50grgjær
2tssukker
2tssalt
3ssrapsolje
2dlhavregryn ,lettkokte
1dlhvetekli
700grgrovbakstmel
150grhvetemel
100grvalnøttkjerner
lunknet vann til pensling
Ca 2ssvalnøttkjerner til pynt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Bakerens gigantiske pikniksmørbrød med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier243,234 562,991 140,75Kcal
Protein8,38157,2139,30gram
Karbohydrat34,10639,72159,93gram
Kostfiber4,5785,7321,43gram
Fett7,13133,7633,44gram
Mettet fett0,6912,943,24gram
Salt0,7814,563,64gram
Pris på oppskriftenKr 2,54Kr 47,65Kr 11,91.-
Hele oppskriften veier1 876 totalt1 876 pr porsj469 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4

Varm melken fingervarm, 37 °C. Smuldre gjæren i deigbollen og rør den ut med litt av melken. Bland resten av melken i. Tilsett sukker, salt, olje, havregryn og kli. Ha i mel til deigen blir smidig og fin. Lag ikke deigen for fast. Elt den godt i kjøkkenmaskin eller for hånd. Bland valnøttene i til slutt. Dekk deigbollen med plast og la den heve i 30-40 minutter.

Form deigen til et rundt brød. Legg det i en godt smurt rund kakeform. Dekk med plast og etterhev brødet i 20-30 minutter.

Pensle med lunkent vann og pynt med valnøtter. Stek brødet på nederste rille i ovnen ved 200 °C i 40-50 minutter. Hvelv brødet ut og bank på underskorpen for å høre om brødet er ferdigstekt. Det skal høres en hul lyd når det er ferdig. Avkjøl brødet på rist.

Del brødet på tvers i tre eller fire. Bruk en lang og skarp kniv. Fyll hver etasje med en type pålegg i tillegg til grønnsaker (tomater, agurk, papirka, salat, mv) og krydderurter (basilikum, timian, oregano, mv). Kalkun, spekeskinke og vellagrede oster passer godt. Legg pikniksmørbrødet på et kakefat, skjær opp og server det som kakestykker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 25908)
Kategori: Smørbrød
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bakerens gigantiske pikniksmørbrød.Bakerens gigantiske pikniksmørbrød.
Denne retten har 243,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sandwich kake 2.Sandwich kake 2.
Denne retten har 228,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Panir parantha.Panir parantha.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.