Bakt ørret med hvitvin


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stk filetfileter a 175 g av regnbueørret el.
4sshvitvin, tørr
2tssitronjuice
4tsolivenolje
1tshver av hakket persille,
basilikum, dill og gressløk


Fremgangsmåte:

Forvarm ovnen til 190°C. Plasser fisken i en ildfast form som er oljet. Hell på hvitvin og sitron juice. Stek i ca 15-20 minutter. Ta ut og ta opp fisken. Ha olivenolje og urter i formen og rør godt. Server fisken med denne sausen og kokte poteter.

Denne retten kan lages med all slags ørret og laks. Enkelt og godt.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 14277)
Kategori: Ovnsrett
Land: Irland

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 173,7 Kcal
Protein 17,35 g
Fett 11,16 g
Karbo 0,05 g
Pris 11,94.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!