Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Bakt ørret med hvitvin

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 6238 lesere! 6238 lesere

Ingredienser

Porsjoner
4stk filetfileter a 175 g av regnbueørret el.
4sshvitvin, tørr
2tssitronjuice
4tsolivenolje
1tshver av hakket persille,
basilikum, dill og gressløk
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Irland




Fremgangsmåte:

Forvarm ovnen til 190°C. Plasser fisken i en ildfast form som er oljet. Hell på hvitvin og sitron juice. Stek i ca 15-20 minutter. Ta ut og ta opp fisken. Ha olivenolje og urter i formen og rør godt. Server fisken med denne sausen og kokte poteter.

Denne retten kan lages med all slags ørret og laks. Enkelt og godt.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 173,87381,2119,1 %
Fett: 11,1624,47 gr35,0 %Fett57,76 %
Protein: 17,3538,04 gr76,1 %Protein39,91 %
Karbo: 0,040,09 gr0,0 %Karbo0,09 %
Fiber: 0,010,02 gr0,1 %Fiber0,01 %
Mettet fett: 2,114,63 gr23,1 %
Salt: 0,110,24 gr4,8 %Alkohol2,21 %
Hele oppskriften veier 877 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.11,94 .-
Pris 4 porsjonerKr. 104,71 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 26,18.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Helkokt ørret i ovn hos oss.Les mer om Ovnsbakt ørret med paprikasaus hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:14277



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser