Bakt ørret med hvitvin

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stk filetfileter a 175 g av regnbueørret el.
4sshvitvin, tørr
2tssitronjuice
4tsolivenolje
1tshver av hakket persille,
basilikum, dill og gressløk

Fremgangsmåte:

Forvarm ovnen til 190°C. Plasser fisken i en ildfast form som er oljet. Hell på hvitvin og sitron juice. Stek i ca 15-20 minutter. Ta ut og ta opp fisken. Ha olivenolje og urter i formen og rør godt. Server fisken med denne sausen og kokte poteter.

Denne retten kan lages med all slags ørret og laks. Enkelt og godt.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 173,87 Kcal
Protein 17,35 g
Fett 11,16 g
Karbo 0,04 g
Pris 11,94.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 6736 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 2 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 14277)

Ekstra info

Kategori: Ovnsrett
Land: Irland



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!