Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Bakt ørret med hvitvin

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 11,94 Kcal: 173,87 Fett: 11,16 gr Protein: 17,35 gr Karbo: 0,04 gr
Mettet fett: 2,11 gr Kostfiber: 0,01 gr Salt av natrium: 0,11 gr
Oppskriften har hatt 6152 lesere! 6152 lesere

Ingredienser

Porsjoner
4stk filetfileter a 175 g av regnbueørret el.
4sshvitvin, tørr
2tssitronjuice
4tsolivenolje
1tshver av hakket persille,
basilikum, dill og gressløk
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater0,09 prosent
Protein39,91 prosent
Fett57,76 prosent
Kostfiber0,01 prosent
Alkohol2,21 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 104,71

Pris pr porsjon

Kr 26,18
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Irland




Fremgangsmåte:

Forvarm ovnen til 190°C. Plasser fisken i en ildfast form som er oljet. Hell på hvitvin og sitron juice. Stek i ca 15-20 minutter. Ta ut og ta opp fisken. Ha olivenolje og urter i formen og rør godt. Server fisken med denne sausen og kokte poteter.

Denne retten kan lages med all slags ørret og laks. Enkelt og godt.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Ovnsbakt ørret med eple- og sellerisalat hos oss.Les mer om Helkokt ørret i ovn hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:14277



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen