Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Bakt ørret med hvitvin

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 6248 lesere! 6248 lesere

Ingredienser

Porsjoner
4stk filetfileter a 175 g av regnbueørret el.
4sshvitvin, tørr
2tssitronjuice
4tsolivenolje
1tshver av hakket persille,
basilikum, dill og gressløk
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Bakt ørret med hvitvin er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Irland




Fremgangsmåte:

Forvarm ovnen til 190°C. Plasser fisken i en ildfast form som er oljet. Hell på hvitvin og sitron juice. Stek i ca 15-20 minutter. Ta ut og ta opp fisken. Ha olivenolje og urter i formen og rør godt. Server fisken med denne sausen og kokte poteter.

Denne retten kan lages med all slags ørret og laks. Enkelt og godt.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 173,87381,2119,1 %
Fett: 11,1624,47 gr35,0 %Fett57,76 %
Protein: 17,3538,04 gr76,1 %Protein39,91 %
Karbo: 0,040,09 gr0,0 %Karbo0,09 %
Fiber: 0,010,02 gr0,1 %Fiber0,01 %
Mettet fett: 2,114,63 gr23,1 %
Salt: 0,110,24 gr4,8 %Alkohol2,21 %
Hele oppskriften veier 877 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.11,94 .-
Pris 4 porsjonerKr. 104,71 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 26,18.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Ørret med eplesaus hos oss.Les mer om Helkokt ørret i ovn hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:14277



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser