Gå til forsiden av matoppskrift.no



Bakt ørret med hvitvin


Oppskriften på Bakt ørret med hvitvin har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stk filetfileter a 175 g av regnbueørret el.
4sshvitvin, tørr
2tssitronjuice
4tsolivenolje
1tshver av hakket persille,
basilikum, dill og gressløk


Fremgangsmåte:

Forvarm ovnen til 190°C. Plasser fisken i en ildfast form som er oljet. Hell på hvitvin og sitron juice. Stek i ca 15-20 minutter. Ta ut og ta opp fisken. Ha olivenolje og urter i formen og rør godt. Server fisken med denne sausen og kokte poteter.

Denne retten kan lages med all slags ørret og laks. Enkelt og godt.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 14277)
Kategori: Ovnsrett
Land: Irland

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 173,7 Kcal Forklaring?
Protein 17,35 g
Fett 11,16 g
Karbo 0,05 g
Pris 11,94.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!