Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bakt horngjel med courgette




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkeggeplommer
500grhorngjelefilet, skåret i mindre stykker
200grsquash
1kvist(er)timian
1feddhvitløk
600grblandede istandsatte grønnsaker (f.eks. løk,
purre, savoykål, skorzonerrot
100grkaldt smør
2dlhvitvin
olivenolje
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bakt horngjel med courgette med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier106,85450,43Kcal
Protein6,2626,39gram
Karbohydrat2,4510,33gram
Kostfiber0,913,84gram
Fett6,9229,17gram
Mettet fett3,6315,30gram
Alkohol1,13 %
Salt0,190,79gram
Pris på oppskriftenKr 8,21Kr 34,61Kroner
Hele oppskriften veier1 686 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smør fire forholdsvis store, ovnfaste porsjonsforme grundig. Skjær squash i små terninger og rist dem lett i olivenolje med knust hvitløk og bladene fra timiankvisten. Kjøl squashene litt av og blend med horngjel og eggeplomme. Ha massen i porsjonsformene. Ha bakepapir omkring formene, og sett dem i ovnen i vannbad i ca. 15 minutter ved 125 grader.

Skjær de istandsatte grønnsaker i mindre, tynne stykker og sautér dem lett i olivenolje. Hell hvitvinen på og kok det litt inn, imens grønnsakene blir møre. Ta dem opp og hold dem varme. Ta bakepapiren av formene og hell væsken, der har dannet seg, ned til hvitvinsskyen. Kok litt inn. Pisk det kalde smør i litt av gangen.

Hell sausen over grønnsakene og anrett horngjel ovenpå

Tips:
Sausen kan tilsettes krydderurter etter behag, feks. Kjørvel, persille eller dill.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22644)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.