Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bakt horngjel med grov sennepskreme




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filethorngjelfileter
1stksitron
1bunt(er)dill
1dlhvitvin
1dashsalt
1dashpepper
2dlcreme fraiche
2ssgrov sennep
0,5stksitron, saften
1bunt(er)purre
Kraften fra fisken


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bakt horngjel med grov sennepskreme med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier80,54426,70Kcal
Protein6,7135,55gram
Karbohydrat2,3212,29gram
Kostfiber1,337,05gram
Fett4,2922,73gram
Mettet fett2,1511,39gram
Alkohol0,45 %
Salt0,130,70gram
Pris på oppskriftenKr 9,68Kr 51,28Kroner
Hele oppskriften veier2 119 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Gå filetene etter for ben. Skjær dem igjennom én gang på langs og én gang på tvers.

Krydder skinnsiden på de 8 horngjelestykker, med hakket dill, sitronsaft- og skal. Rull filetene med skinnet innover. Damp ca. 15 minutter i en 180 grader varm ovn, i et ovnfast fat med vin i bunnen, dekket med alufolie. La fisken kjøle av.

Skjær purren fint. Bland med de andre ingredienser til kremen. Smak evt. til med nedkokt sky fra dampningen. Smak til med salt og pepper og gi til de bakte horngjelfileter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22645)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.