Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bakt hysefilet i bakepapir




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grhysefilet uten ben
1stkgulrot
4stkvårløk
1bunt(er)grønne asparges
1begercherrytomater
Litt dill
Olivenolje
4 stykker bakepapir


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bakt hysefilet i bakepapir med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier45,98134,78Kcal
Protein9,2227,03gram
Karbohydrat1,424,16gram
Kostfiber0,902,64gram
Fett0,180,53gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,130,38gram
Pris på oppskriftenKr 11,35Kr 33,27Kroner
Hele oppskriften veier1 173 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fisken deles i fire. Grønnsakene skjæres i passende stykker. Bakepapiret smøres med olje. Grønt og fisk has på og papiret brettes omkring fisken som var det en matpakke.
Bakes over sakte glødr i ca. 15 min. - IKKE direkte flammer, da papiret så vil brenne.
Sommergrønt, nye poteter passes fint til denne også.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 25795)
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.