Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bakt løk med rosmarin og balsamic eddik




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk storLøk
3kvist(er)Rosmarin
2dlVin, rød
2dlVinegar, rød vin
2stkLaurbærblader
1dashSalt
1dashPepper
2feddhvitløk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bakt løk med rosmarin og balsamic eddik med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier39,4899,90Kcal
Protein0,842,13gram
Karbohydrat3,839,69gram
Kostfiber1,804,55gram
Fett0,340,86gram
Mettet fett0,130,33gram
Alkohol2,02 %
Salt0,110,28gram
Pris på oppskriftenKr 8,01Kr 20,27Kroner
Hele oppskriften veier1 012 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg de halve løkene i en ildfast form. Hell rødvin og balsamic eddik over og legg rosemarin, hvitløk og laurbærblad rundt løkene.
Smak til med salt og pepper. Dekk formen med aluminiumsfolie. Sett løken i stekeovn, 175oC (20-30 minutter) –til den er mør.
Øs av og til, noe av vin/eddik sausen over løken.

Avkjøl og del de halve løkene i 2. Bakt løk kan godt brukes sammen med parmesanost som knask.

Sendt inn av Dietician Margareta Bensow-Bacos

Mer info

Forfatter:
Kilde: Diabetes info
(Intern: 1512)
Kategori: Smårett
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.