Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bakt potet med bacon




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
12stkmellomstore poteter
12skive(r)bacon
1bunt(er)gressløk
4stkspeilegg


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bakt potet med bacon med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier120,81662,94Kcal
Protein4,7526,07gram
Karbohydrat10,9560,09gram
Kostfiber1,246,80gram
Fett6,1733,86gram
Mettet fett2,2012,07gram
Salt0,442,39gram
Pris på oppskriftenKr 5,01Kr 27,49Kroner
Hele oppskriften veier2 195 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær et kryss i potetene og surr en skive bacon rundt hver potet. Legg potetene i en ildfast form i varm ovn, 200 grader, i ca. 1 time, eller til de er gjennomvarme.

Server potetene med fettet fra baconet og strø rikelig med gressløk over. Speileggene serveres ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17018)
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.