Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Balsamicosyltet sjalottløk



Balsamicosyltet sjalottløk oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Sett balsamicosyltet sjalottløk på tapasbordet eller server dem lune til stekt kjøtt.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgsjalottløk
1literhvitvinseddik
1,5dlolivenolje
6dlvann
140grsukker (gjerne blanding mellom brunt og hvitt)
1sssalt
1sssort pepper , grovknust
0,5potte(r)grovhakket frisk timian
1stkrød chili , i tynne skiver
1dlbalsamicoeddik


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Balsamicosyltet sjalottløk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier64,31224,80Kcal
Protein0,742,59gram
Karbohydrat6,1021,32gram
Kostfiber0,792,76gram
Fett3,9313,74gram
Mettet fett0,551,92gram
Salt0,582,03gram
Pris på oppskriftenKr 5,83Kr 20,38Kroner
Hele oppskriften veier3 496 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Legg løk i en stor bolle og hell over kokende vann. La stå i ett minutt, og hell deretter av vannet. Avkjøl til løken er kald nok til å håndtere. Rens løken.
2. Sett den skrellede løken til side. Bland alle ingrediensene – unntatt balsamicoeddik – i en kjele og kok i 3 minutter. Ha i løken, bring til kokepunktet og senk varmen. La det hele småkoke i 5 minutter, eller til løken er knapt mør.
3. Bruk en hullsleiv og løft løken over i rene, varme glass. Kok laken videre til den begynner å tykne, 5-6 minutter. Ta kjelen av varmen og bland inn balsamicoeddik. Hell varm lake over løken og skru på lokk.

Kan spises med en gang, men blir bedre om de får stå og trekke smak i 3-4 dager. Oppbevar mørkt og kaldt. Holdbar i minst tre måneder.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 31586)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Diett/allergi: Vegetarmat

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sprøstekt løk.Sprøstekt løk.
Denne retten har 625,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 68,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bagoong Alamang.Bagoong Alamang.
Denne retten har 18,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Honningglasert løk.Honningglasert løk.
Denne retten har 59,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bakt rødløk med timiansmør.Bakt rødløk med timiansmør.
Denne retten har 170,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet hvitløk.Grillet hvitløk.
Denne retten har 321,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Løkmarmelade.Løkmarmelade.
Denne retten har 159,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylte rødløk.Fylte rødløk.
Denne retten har 108,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Balsamicosyltet sjalottløk.Balsamicosyltet sjalottløk.
Denne retten har 64,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Løkmarmelade 1.Løkmarmelade 1.
Denne retten har 114,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Chimichurri sauce.Chimichurri sauce.
Denne retten har 402,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 42,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bakte rødløk.Bakte rødløk.
Denne retten har 63,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eple- og rødløksalsa.Eple- og rødløksalsa.
Denne retten har 67,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.