Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Balti Karri




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5kgkjøtt - velg selv hvis du trenger det)
1stk storløk
3stkgulrøtter
1boks(er)Balti Cooking SauseIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
6stktomater
2tsKashmiri MasalaIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5kgris


Annonse


Næringsdeklarasjon for Balti Karri med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier51,51193,90Kcal
Protein7,9129,78gram
Karbohydrat2,559,60gram
Kostfiber1,194,48gram
Fett0,813,05gram
Mettet fett0,200,75gram
Salt0,080,29gram
Pris på oppskriftenKr 3,72Kr 14,00Kroner
Hele oppskriften veier1 506 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Dette kan enten bli en god og mild karrisaus du kan bruke sammen med annet, eller du kan lage en hel middag med kjøtt av den. Du kan også gjøre den 'hot' med Kashmiri Masala paste, selv om navnet på oppskriften da ikke passer så godt lenger...

Skold og flå tomatene.Brun kjøttet.Stek løken gylden sammen med skivete gulrøtter.Ha i Balti Cooking sause og la det putre i 5 minutter.Legg i tomatene. La det hele koke i 30 minutter - eller til kjøttet er mørt. Mos tomatene etter 15 minutter. (Du kan tilsette Kashmiri Masala sammen med Balti sausen hvis du vil ha den hot.) Serveres med Naan-brød og kokt ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat og Mer
(Intern: 2255)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.