Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Baltifisk i kokossaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2ssmaisolje
1tsløkfrø
4stktørkede røde chili, knust
3feddhvitløk, grovhakket
1stkløk skåret i skiver
2stktomater
2sskokos
1tssalt
1tsmalt koriander
4stk filetflyndrefileter, ca 100 g hver filet
1,5dlvann
1sslimejuice
1sshakket frisk koriander
4porsjon(er)ris eller paratha (pannestekt brød) ved siden av


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Baltifisk i kokossaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier125,37381,41Kcal
Protein7,6623,30gram
Karbohydrat15,5147,19gram
Kostfiber0,822,49gram
Fett3,4510,50gram
Mettet fett0,892,71gram
Salt0,651,97gram
Pris på oppskriftenKr 7,39Kr 22,48Kroner
Hele oppskriften veier1 217 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Balti er navnet på en dyp, rund panne med to ringformede håndtak. Den kalles også karhai. Baltipannen er svært lik en wokpanne, som utmerket godt kan brukes.

Varm oljen i en karhai eller wokpanne. Senk varmen litt og ha i løkfrø, tørket rød chili, hvitløk og løk. Stek blandingen i 3-4 minutter, rør jevnt.

Lag et kryss i enden av hver tomat. Skold tomatene i 20-30 sekunder, så over i en bolle kaldt vann. Flå av skinnet og skjær i tynne skiver. Ha tomatene, kokos, salt og malt koriander i pannen og rør godt rundt.

Del hver filet i tre. Legg fiskestykkene i løk- og tomatblandingen og snu dem forsiktig til de er gjennomstekte.

Stek i 5-7 minutter, senk varmen om nødvendig. Ha i vann, limejuice og hakket koriander og kok i 3-5 minutter, inntil vannet er nesten kokt bort. Server med ris eller parathabrød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6403)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: India
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Frikasseé med rødspette.Frikasseé med rødspette.
Denne retten har 55,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskegryte med reker og paprika.Fiskegryte med reker og paprika.
Denne retten har 65,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskegryte med rødspette og reker.Fiskegryte med rødspette og reker.
Denne retten har 65,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.