Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Banandrikk




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2dlmelk
0,5stkbanan
1stksitron, saften
sukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Banandrikk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier36,07147,08Kcal
Protein1,978,03gram
Karbohydrat5,4122,06gram
Kostfiber0,261,06gram
Fett0,672,73gram
Mettet fett0,411,67gram
Salt0,050,21gram
Pris på oppskriftenKr 1,73Kr 7,05Kroner
Hele oppskriften veier408 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mos bananen og bland den i melken, kjør blandingen i en mikser eller bruk elektrisk visp. Smak til med sitron og litt sukker. Server i høye glass.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5733)
Kategori: Alkoholfrie drikker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Issjokolade 2.Issjokolade 2.
Denne retten har 95,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolademelk.Sjokolademelk.
Denne retten har 98,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.