Banankake

Banankake.
Fotograf: Knut Pettersen

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2stkegg
2kopp(er)sukker
2stkmoste bananer
1kopp(er)smeltet smør
8ssmelk
1tsnatron
2tsbakepulver
3kopp(er)mel


En banankake som er lett å lage, og en fin måte å bli kvitt gamle bananer på. Det lønner seg nok å lage en glasur på denne. Vi pyntet med mandelskiver

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 stykker

- Lag eggedosis av egg og sukker.
- Ha i de moste bananene.
- Bland og avkjøl det smeltete smøret og melken. Bland med resten etterpå.
- Bland melet, natronen og bakepulvret og bland det forsiktig inn med resten med en slikkepott.
- Smør en 26 cm rund kakeform
- Stekes ved 175 grader celcius i ca 45 min

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 343,5 Kcal
Protein 4,83 g
Fett 13,08 g
Karbo 50,98 g
Pris 2,32.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Bjørn
Oppskriften har hatt 16478 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,8 poeng totalt (av max 6) fra 13 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118968819)

Ekstra info

Kategori: Kaker
Land: Norge
Tilberedningstid: 60 min

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!