Banankake.

Banankake

Tilberedningstid: 60 min

Oppskriften har fått 4,8 poeng (av max 6) fra 13 lesere
Oppskriften har hatt 16264 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6






NB! Oppskriften Banankake har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no.

En banankake som er lett å lage, og en fin måte å bli kvitt gamle bananer på. Det lønner seg nok å lage en glasur på denne. Vi pyntet med mandelskiver
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier 343,5 Kcal
Protein 4,83 g
Fett 13,08 g
Karbo 50,98 g
Pris 2,34.- kr








Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2stkegg
2kopp(er)sukker
2stkmoste bananer
1kopp(er)smeltet smør
8ssmelk
1tsnatron
2tsbakepulver
3kopp(er)mel

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 stykker

- Lag eggedosis av egg og sukker.
- Ha i de moste bananene.
- Bland og avkjøl det smeltete smøret og melken. Bland med resten etterpå.
- Bland melet, natronen og bakepulvret og bland det forsiktig inn med resten med en slikkepott.
- Smør en 26 cm rund kakeform
- Stekes ved 175 grader celcius i ca 45 min

Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Bjørn
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118968819)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Kaker
Land: Norge

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!