Banankake

Bilde av Banankake.
Fotograf: Knut Pettersen

En banankake som er lett å lage, og en fin måte å bli kvitt gamle bananer på. Det lønner seg nok å lage en glasur på denne. Vi pyntet med mandelskiver

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2stkegg
2kopp(er)sukker
2stkmoste bananer
1kopp(er)smeltet smør
8ssmelk
1tsnatron
2tsbakepulver
3kopp(er)mel


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 stykker

- Lag eggedosis av egg og sukker.
- Ha i de moste bananene.
- Bland og avkjøl det smeltete smøret og melken. Bland med resten etterpå.
- Bland melet, natronen og bakepulvret og bland det forsiktig inn med resten med en slikkepott.
- Smør en 26 cm rund kakeform
- Stekes ved 175 grader celcius i ca 45 min


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Bjørn
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118968819)
Tilberedningstid: 60 min
Kategori: Kaker
Land: Norge

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 343,54 Kcal
Protein 4,84 g
Fett 13,08 g
Karbo 50,99 g
Pris 2,32.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!