Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Banankake 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Sukkerbrød:

4stkegg
6sssukker
4sspotetmel
0,5tsbakepulver

Fyll:

6stkbananer
1dlsukker
0,5stksitron, saften

Pynt

5dlkremfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Banankake 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier210,533 654,30304,52Kcal
Protein2,6746,343,86gram
Karbohydrat22,06382,9131,91gram
Kostfiber0,6811,800,98gram
Fett12,25212,6317,72gram
Mettet fett7,54130,8810,91gram
Salt0,091,630,14gram
Pris på oppskriftenKr 3,29Kr 57,11Kr 4,76.-
Hele oppskriften veier1 736 totalt1 736 pr porsj145 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Pisk en tykk eggedosis av egg og sukker. Tilsett mel og bakepulver.
Hell røren i smurt og strødd form.
Stek ved 175 grader i ca 30 minutter. La den bli kald på rist.

Skrell bananene og skjær de i skiver, og legg dem lagvis med sukker mellom og drypp sitronsaft over.
Når sukkeret er oppløst, legges bananene over hele sukkerbrødet og saften helles over.
Kaken pyntes med krem som sprøytes ut i ruter over hele kaken.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Elbjørg Pettersen
(Intern: 2118966984)
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.