Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Banankake med pistasjenøtter



Banankake med pistasjenøtter oppskrift.
Fotograf: Funksjonell mat
Dette er en enkel, men nydelig banankake med mild smak av nøtter og appelsin. Kaken inneholder yoghurt og melk, men lite olje, så den er ganske fettfattig. En saftig og god banankake som er lett å like.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5dlolje, f.eks rapsolje
2dlsukrin gold
2dlyoghurt naturell
2dlmelk
2stk storegg
250grskrelte bananer, godt modne (ca. 3 stk)
2sspresset appelsinsaft, eller bruk juice
2tsvaniljesukker
2,5tsbakepulver
4,5dlhvetemel
0,5dlFiberFin (kan erstattes med hvetemel)
50grpistasjenøtter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Banankake med pistasjenøtter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier167,512 292,21191,02Kcal
Protein5,3573,216,10gram
Karbohydrat19,87271,9022,66gram
Kostfiber2,4032,842,74gram
Fett6,8794,017,83gram
Mettet fett1,2116,561,38gram
Salt0,324,340,36gram
Pris på oppskriftenKr 5,38Kr 73,62Kr 6,13.-
Hele oppskriften veier1 368 totalt1 368 pr porsj114 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Bland sammen Sukrin, olje, yoghurt og melk. Tilsett egg og moset banan. Rør deretter inn presset appelsinsaft.
Sikt sammen vaniljesukker, bakepulver, hvetemel, Fiberfin, nøtter og bland i til slutt. (Merk at deigen skal være nokså tynn i konsistensen.)
Hell deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm).
Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca 1 time. Kaken skal ikke være tørr inni. Avkjøl kaken helt i formen.
Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret.
Dryss gjerne over litt melis før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Funksjonell mat
(Intern: 24435)
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Diabetes mat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pannekaker med yoghurtgodt.Pannekaker med yoghurtgodt.
Denne retten har 178,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Påskelapper.Påskelapper.
Denne retten har 123,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Charlotte Russe 3.Charlotte Russe 3.
Denne retten har 195,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Banankake med pistasjenøtter.Banankake med pistasjenøtter.
Denne retten har 167,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.