Banansorbet:

Banansorbet:.
Fotograf: Matprat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
5stkbananer, modne
2stkpasjonsfrukt
2dlvann
2dlsukker
2dlmelk

Fremgangsmåte:

1. Skrell bananene, del dem i biter. Del pasjonsfrukten i to og ta ut innmaten.
2. Kjør bananer, pasjonsfrukt, vann, sukker og melk i food-processor til en jevn masse.
3. Sil fruktmosen over i en skål og sett den i fryseren. Rør av og til. Banansorbeten skal få en softis-lignende konsistens.

Tips:
Pasjonsfrukt kan erstattes med saften og revet skall av en sitron. Banansorbeten kan selvfølgelig fryses i en ismaskin om du har det.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 106,46 Kcal
Protein 1,17 g
Fett 0,36 g
Karbo 24,17 g
Pris 1,6.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
Oppskriften har hatt 2539 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 1 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 20472)

Ekstra info

Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!