Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Banansorbet:

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 1,60 Kcal: 106,46 Fett: 0,36 gr Protein: 1,17 gr Karbo: 24,17 gr
Mettet fett: 0,19 gr Kostfiber: 0,93 gr Salt av natrium: 0,02 gr
Oppskriften har hatt 2129 lesere! 2129 lesere

Ingredienser

Porsjoner
5stkbananer, modne
2stkpasjonsfrukt
2dlvann
2dlsukker
2dlmelk
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater90,81 prosent
Protein4,39 prosent
Fett3,04 prosent
Kostfiber1,74 prosent

Totalpris for 6 porsjoner

Kr 18,94

Pris pr porsjon

Kr 3,16
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse




Banansorbet:.

Fremgangsmåte:

1. Skrell bananene, del dem i biter. Del pasjonsfrukten i to og ta ut innmaten.
2. Kjør bananer, pasjonsfrukt, vann, sukker og melk i food-processor til en jevn masse.
3. Sil fruktmosen over i en skål og sett den i fryseren. Rør av og til. Banansorbeten skal få en softis-lignende konsistens.

Tips:
Pasjonsfrukt kan erstattes med saften og revet skall av en sitron. Banansorbeten kan selvfølgelig fryses i en ismaskin om du har det.










Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:20472



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen