Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bankebiff med rødvin og svart pepper




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grkjøtt fra bankekjøtt eller rundsteik
1stk storløk
80grsmør
1dlhvetemel
2sssvart pepper
1sstomatpuré
1dlrødvin
8dlviltkraft
2tssalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bankebiff med rødvin og svart pepper med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier98,20496,28Kcal
Protein9,3247,10gram
Karbohydrat2,9214,76gram
Kostfiber0,462,32gram
Fett4,9825,17gram
Mettet fett2,8314,30gram
Alkohol0,50 %
Salt1,236,21gram
Pris på oppskriftenKr 6,64Kr 33,56Kroner
Hele oppskriften veier2 022 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær skiver av kjøttet. Skrell løken og skjær den i skiver. Bank kjøttskivene, og vend de i en blanding av hvetemel, salt og knust pepper. Brun skivene i smør. Brun løken lett. Kok ut pannen med rødvin. Ha alt i en kjele sammen med viltkraft.

Kok til kjøttet er mørt, ca 1 - 1 ½ time. Server retten sammen med kokte poteter eller potetstappe. Serveres gjerne med broccoli.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9961)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.