Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Bankekjøtt

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 2,8 poeng. 2,8 poeng (av max 6) i snitt fra 5 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 9,26 Kcal: 80,93 Fett: 0,84 gr Protein: 11,06 gr Karbo: 6,90 gr
Mettet fett: 0,36 gr Kostfiber: 0,96 gr Salt av natrium: 0,05 gr
Oppskriften har hatt 12885 lesere! 12885 lesere

Ingredienser

Porsjoner
400grstorfekjøtt i tynne skiver
smør
1stk storløk i tynne skiver
1stklaurbærblad
brun saus
2porsjon(er)poteter
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater33,84 prosent
Protein54,48 prosent
Fett9,31 prosent
Kostfiber2,36 prosent

Totalpris for 2 porsjoner

Kr 81,53

Pris pr porsjon

Kr 40,77
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Stek kjøttskivene raskt i smør og brun løken.

Lag sausen. Legg kjøtt, løk og laurbærblad i og la kjøttet trekke på kokepunktet i ca. 20 minutter.

Server med poteter og grønnsaker.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Biff med løk og bakte poteter hos oss.Les mer om Biff og båndspagetti hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:10400



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen