Gå til forsiden av matoppskrift.no



Bankekjøtt


Oppskriften på Bankekjøtt har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
400grstorfekjøtt i tynne skiver
1dashsmør
1stk storløk i tynne skiver
1stklaurbærblad
brun saus
2porsjon(er)poteter


Fremgangsmåte:

Stek kjøttskivene raskt i smør og brun løken.

Lag sausen. Legg kjøtt, løk og laurbærblad i og la kjøttet trekke på kokepunktet i ca. 20 minutter.

Server med poteter og grønnsaker.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 10400)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 88,57 Kcal Forklaring?
Protein 10,94 g
Fett 1,75 g
Karbo 6,79 g
Pris 9,22.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!