Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Bankekjøtt

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 2,8 poeng. 2,8 poeng (av max 6) i snitt fra 5 lesere
Oppskriften har hatt 13087 lesere! 13087 lesere

Ingredienser

Porsjoner
400grstorfekjøtt i tynne skiver
1dashsmør
1stk storløk i tynne skiver
1stklaurbærblad
brun saus
2porsjon(er)poteter
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Stek kjøttskivene raskt i smør og brun løken.

Lag sausen. Legg kjøtt, løk og laurbærblad i og la kjøttet trekke på kokepunktet i ca. 20 minutter.

Server med poteter og grønnsaker.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 88,57394,3619,7 %
Fett: 1,757,79 gr11,1 %Fett17,78 %
Protein: 10,9448,71 gr97,4 %Protein49,4 %
Karbo: 6,7930,23 gr10,1 %Karbo30,66 %
Fiber: 0,954,23 gr14,1 %Fiber2,14 %
Mettet fett: 0,954,23 gr21,1 %
Salt: 0,070,31 gr6,3 %
Hele oppskriften veier 890,5 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.9,22 .-
Pris 2 porsjonerKr. 82,10 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 41,05.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Pepperbiff 2 hos oss.Les mer om Biffsauté hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:10400



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser