Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Bankekjøtt

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 2,8 poeng. 2,8 poeng (av max 6) i snitt fra 5 lesere
Oppskriften har hatt 13220 lesere! 13220 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Bankekjøtt har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 88,57 Kcal ......Protein: 10,94 gram ......Fett: 1,75 gram ......Mettet fett: 0,95 gram
Karbohydrater: 6,79 gram ......Kostfiber: 0,95 gram .....Natrium: 28,12 mg .......Pris: 9,22 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
400grstorfekjøtt i tynne skiver
1dashsmør
1stk storløk i tynne skiver
1stklaurbærblad
brun saus
2porsjon(er)poteter
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin


Fremgangsmåte:

Stek kjøttskivene raskt i smør og brun løken.

Lag sausen. Legg kjøtt, løk og laurbærblad i og la kjøttet trekke på kokepunktet i ca. 20 minutter.

Server med poteter og grønnsaker.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 88,57394,3619,7 %
Fett: 1,757,79 gr11,1 %Fett17,78 %
Protein: 10,9448,71 gr97,4 %Protein49,4 %
Karbo: 6,7930,23 gr10,1 %Karbo30,66 %
Fiber: 0,954,23 gr14,1 %Fiber2,14 %
Mettet fett: 0,954,23 gr21,1 %
Salt: 0,070,31 gr6,3 %
Hele oppskriften veier 890,5 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.9,22 .-
Pris 2 porsjonerKr. 82,10 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 41,05.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Biff hos oss.Les mer om Biffsnadder hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:10400



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser