Bankekjøtt


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
400grstorfekjøtt i tynne skiver
1dashsmør
1stk storløk i tynne skiver
1stklaurbærblad
brun saus
2porsjon(er)poteter


Fremgangsmåte:

Stek kjøttskivene raskt i smør og brun løken.

Lag sausen. Legg kjøtt, løk og laurbærblad i og la kjøttet trekke på kokepunktet i ca. 20 minutter.

Server med poteter og grønnsaker.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 10400)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 88,57 Kcal
Protein 10,94 g
Fett 1,75 g
Karbo 6,79 g
Pris 9,22.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!